Powered by Smartsupp

Blížia sa sviatky jari

Počet zobrazení: 4425

Pošlite chutný veľkonočný pozdrav

Príroda sa po dlhej zime prebúdza a to prináša zmenu aj v našej ponuke. Spojte príjemné s užitočným a bojujte proti jarnej únave kyticami a bonboniérami plnými vitamínov, energie a radosti.


Veselé jarné kytice

Zimné kytice a bonboniéry vystriedal hit každej jari: žiarivá a optimistická kytica Sladký tulipán. Z celoročných produktov sa práve teraz najviac hodí Rozkvitnutá lúka.

Sladký tulipán pripravujeme v troch veľkostiach. Najmenšia z nich, veľkosť M, je aranžovaná do naozajstnej krhly v žiarivo zelenej farbe. Obsahuje nielen naše tradičné ananásovo-kantalupové kvetinky, ale aj jarné tulipány.

Žltú farbu ananásu a oranžovú farbu sladkého melóna dopĺňa zelená farba jablka odrody Granny Smith, kiwi a hrozna. Pri nich vyniká červená farba vždy výborných jahôd.

Sladká kvetinkaV kytici Sladký tulipán nájdete čokoládu na jablkových mesiačikoch. Použijeme podľa vášho výberu mliečnu, horkú (70 %), bielu alebo kombináciu.

Rozkvitnutá lúka je štandardne vo veľkosti L, v limitovanej ponuke aj vo veľkosti M.

Jarný festivalJe to kytica s ovocným príbehom! Rôzne krásne kvetinky, stromy aj motýle. To všetko vytvorené z jahôd, ananásu, sladkých melónov, hrozna a karamboly. Niektoré jahody a motýliky sú pôsobivo spestrené belgickou čokoládou s chutnými posýpkami (karamelizované mleté lieskové oriešky, pražené kakaové zrno, kávovo-čokoládové vločky).

Momentálne je Rozkvitnutá lúka v inom type bielej nádoby - v tvare obdĺžnika a vyššej, čo jej len pridáva na atraktivite.

Kvetinková čokoládaV našej ponuke tento rok nájdete aj krásnu novinku Sladká kvetinka a vlaňajšiu úspešnú kyticu Jarný festival.

Odporúčame tiež netradičnú ovocnú čokoládu s kvetinkami vytvorenými z ovocia!


Originálne veľkonočné pozdravy

A čo by ste povedali tentoraz na originálne veľkonočné vajíčka? Nájdete ich v našej ponuke ako doplnok.

Veselú Veľkú noc predznamenáva aj doplnok Veľkonočný zajac. Cena každého z veľkonočných doplnkov je 3,00.

Milá drobnosť na záver - alebo aj k vášmu nákupu pri inej príležitosti: Veľkonočné vrecúško s netradičnými bonbónmi v cene od 6 € poteší vždy!

Veľkonočné vrecúškoCelú našu sezónnu ponuku nájdete v Sezóne v oddelení kytíc a takisto Sezóne v oddelení ovocia v čokoláde.


Doručujeme naozaj chladené

U nás sa ani po oteplení nemusíte báť o kvalitu doručených produktov - kuriérska služba Chutné kytice ® doručuje na moderných chladiacich autách, disponujeme aj jedným mraziarenským. 


Otváracie hodiny počas Veľkej noci

Radi by sme vás informovali aj o otváracích a doručovacích hodinách počas blížiacich sa sviatkov. Obmedzenia sa týkajú dní 19.4. až 23.4.2019.



Obchod (osobný odber)*Kuriér Chutné kytice*Kuriér Slovensko
19.4. (piatok)
8:00 - 13:00
9:00 - 13:00
Nedoručuje
20.4. (sobota)
8:00 - 13:00
9:00 - 13:00
Nedoručuje
21.4. (nedeľa)
Zatvorené
Nedoručuje
Nedoručuje
22.4. (pondelok)
Zatvorené
Nedoručuje
Nedoručuje
23.4. (utorok)9:00 - 18:009:00 - 19:00Nedoručuje


* Intervaly, na ktoré sa prijímajú objednávky. Postupne sa môžu naplniť a byť nedostupné


Prajeme vám krásnu jar a sviatky.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre