Powered by Smartsupp

Sme tu pre vás

Počet zobrazení: 19150

Dbáme na bezpečnosť a hygienu

(Na konci blogu nájdete priebežné aktualizácie)

Vážení zákazníci,

radi by sme Vás uistili, že objednať u nás darčeky pre blízkych je naďalej maximálne bezpečné.

V našej spoločnosti a obchode už od februára dodržiavame sprísnené hygienické opatrenia.

V častej dezinfekcii a nosení rúšok sme nepoľavili ani počas leta a naďalej dbáme na zvýšenú hygienu tak vo výrobnej prevádzke, ako aj počas doručovania našimi kuriérmi.

Starostlivo vyberáme čerstvé ovocie, aby boli ovocné kytice plné chuti a vitamínov. Práve tie teraz potrebujeme všetci najviac.

V ovocnej cukrárni Chutnička pravidelne dezinfikujeme. Stoly sú rozostavené v dostatočnej vzdialenosti.

Príďte načerpať pozitívnu energiu spolu s vitamínmi a vychutnajte si lahodné smoothie či ovocie v čokoláde. Predsa len ide zima, energiu si odložte do zásoby.

Ak sa budete cítiť istejšie v prípade, že nechcete využiť posedenie v cukrárni, všetky maškrty vám radi zabalíme so sebou.

Zmeny od 15.10. na základe opatrení

- v priestore obchodu a cukrárne sa môžu naraz nachádzať najviac 4 zákazníci

- sortiment cukrárne (káva, čokoláda, smoothie, menu z ovocia v čokoláde a pod.) bude možné iba vziať so sebou, nebude možné konzumovať ani sedieť v cukrárni, počas celej prítomnosti v cukrárni musí mať zákazník prekrytý nos aj ústa a použiť pri vstupe a v prípade potreby opakovane dezinfekciu

- počas pekného počasia je pripravený na terase okrem lavičky aj stôl so stoličkami

- objednávanie aj donáška funguje v štandardnom režime, iba za prísnejších hygienických pravidiel

Od 24.10. fungujeme takmer v bežnom režime so všetkými potrebnými bezpečnostnými opatreniami. V našom obchode môžete naďalej vyzdvihnúť objednávky ako zvyčajne (pre vyzdvihnutie tovaru z e-shopu platí výnimka zo zákazu vychádzania), takisto objednať si donášku (odporúčame využiť tento spôsob). 

Zatiaľ sme museli pristúpiť k malým zmenám: neprijímame platby v hotovosti, iba platobnou kartou a prevodom. Cez najbližší víkend 24.-25.10. a 30.10. je obchod otvorený iba do 15:00. 1.11. je štandardne zatvorené. Kratšie otváracie hodiny budú aj počas víkendu 7.-8.11. Samozrejme naši kuriéri z dôvodu ochrany zdravia nedoručujú do nemocníc a ordinácií a v prípade ochorenia alebo podozrenia naň nás prosím vopred informujte na nutnosť bezkontaktnej donášky.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre