Powered by Smartsupp

Naše produkty doručujeme chladené

Počet zobrazení: 77340

Najlepšia donáška novými chladiacimi autami

V Chutných kyticiach nám záleží na tom, aby sa k vám naše produkty dostali absolútne čerstvé a svieže. Preto vám ponúkame vlastnú donáškovú službu. Naši kuriéri sú spoľahliví a milí a doručujú modernými chladiacimi vozidlami. Aj vďaka tomu sú ovocné kytice a bonboniéry od značky Chutné kytice ® najobľúbenejšie na trhu.


Autá plné chutných kytíc jazdia po Bratislave a blízkom okolí. Pre každú adresu platia podmienky na minimálnu hodnotu doručovaného tovaru a navyše účtujeme poplatok za doručenie. Lokality nájdete napríklad v Obchodných podmienkach (bod 5.), alebo nás prosím kontaktujte. Podmienky môžete jednoducho zistiť aj v modálnom okne (vpravo pod hlavným menu zadaním lokality).


Ak posielate naše bonboniéry a čokolády službou Kuriér - Slovensko, odosielame ich v špeciálnom vratnom termoboxe alebo špeciálne upravenom balení s chladiacimi elementami, aby aj v tomto prípade dorazili k adresátovi v perfektnom stave.


Naša kuriérska služba má dispozícii už aj mraziarenské vozidlo. Objednať si preto u nás aktuálne môžete aj donášku ovocných a ovocno-čokoládových nanukov.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre