Powered by Smartsupp

14.2. je Valentín - darujte kyticu a čokoládu v jednom

Počet zobrazení: 6200

Hity medzi darčekmi aj na sviatok všetkých zaľúbených

Jahody, čokoláda a romantika - ponúkame vám valentínske hity medzi darčekmi - ovocné kytice.

Objednajte včas 

Sviatok všetkých zamilovaných je už 14.2.

Každoročne pripravujeme v tento deň pre zaľúbených stovky darčekov. Záujem je veľký a preto je potrebné objednať v predstihu ideálne aspoň 7 dní - ak si prajete vybrať najatraktívnejší termín hneď dopoludnia.

Zvyčajne sa aj termíny na popoludnie a večer naplnia vopred a preto už niekoľko dní pred 14.2. neprijímame nové objednávky na 13. ani 14.2.

Našim cieľom je pripraviť čo najviac darčekov, ale v najvyššej kvalite a načas. Naše produkty sa žiaľ nedajú, s výnimkou trvanlivých bonbónov, pripraviť vopred, preto vyrábame všetko čerstvé v deň dodania alebo noc pred ním.

A naše kapacity, hoci maximálne posilnené, sa v istom momente naplnia, aby sme mohli už prijaté objednávky doručiť krásne ako vždy a v dohodnutý čas. 

Aktuálne informácie k dostupným časom budeme postupne zverejňovať. Momentálne môžete vyberať zo všetkých termínov.


Najobľúbenejšie romantické kytice

Srdiečka z ananásu, na zdobení, z čokolády aj na nádobke: to k Valentínovi jednoducho patrí. Všetky romantické kytice nájdete v prehľadnej ponuke.

Najväčším hitom je Sladké vyznanie, ktoré ponúkame v dvoch veľkostiach. Oproti tomu Z lásky je milá maličkosť. Alebo sa vám najviac páči elegantné Lahodné srdce? Najsladšia je zase Zamilovaná kytica. Nech už vyberiete ktorúkoľvek, bude to skvelý sladký odkaz. A čo tak požiadať práve na sviatok zaľúbených o ruku s našou Svadobnou kyticou?


Romantické bonboniéry

Všetky najhorúcejšie tipy na valentínske bonboniéry nájdete v tomto oddelení

Či už zvolíte klasické balenie luxusných Jahôd v čokoláde, alebo srdiečkové Červené jahodové srdce, či akúkoľvek inú bonboniéru, u svojej lásky určite zabodujete. Zamiluje si chutné kytice aj vás.

Pridať môžete tabličku čokolády s ovocím a srdiečkami, alebo vlastným odkazom. Nájdete v čokoládach.

Veľkú časť našich produktov - označenú vlajočkou celé Slovensko - môžete poslať na akúkoľvek adresu na Slovensku.


Prekvapte blízkych

Prekvapiť môžete nielen svojho partnera! Ak pošlete chutné prekvapenie pri príležitosti sviatku lásky vašim rodičom, súrodencom, či priateľom, budú sa cítiť naozaj výnimočne.

Ešte jedna dobrá správa: tak ako počas všetkých top sviatkov, pripravíme čo najviac produktov na nákup bez objednávky do nášho kamenného obchodu. Vzhľadom na maximálne vyťaženie kapacít bude ich počet opäť obmedzený a ponuka bude platiť iba do vypredania.

Bez drobného darčeka však určite neodídete v žiadnom momente: aj trvanlivé bonboniéry balíme do srdiečkových krabičiek a ponúkame tiež srdiečkové balóniky či plyšových medvedíkov a levíkov.

Vyberte už teraz vašej láske splnený valentínsky sen.


Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre