Powered by Smartsupp

11 tipov na november

Počet zobrazení: 2445

Jeseň je s nami sladká

Prinášame vám 11 tipov, ako urobiť blízkym aj sebe november sladším a zdravším. Vstávanie do tmy, dlhé zimné večery, sychravé počasie, chlad, ale aj veľa dôvodov na oslavu, vitamíny z ovocia a energia z čokolády a blížiace sa obdobie krásnych svetiel, očakávania a radosti.


1. Vyznajte lásku v novembri


Máj je lásky čas, ale práve teraz poteší nečakaný darček ešte viac, súhlasíte? Inšpirujte sa v Romantických ovocných kyticiach alebo Romantických bonboniérach.


Sladké vyznanie


2. Spoznajte úplne novú chuť čokolády Ruby


Ak ste ju ešte neochutnali, je najvyšší čas to napraviť. Hovorí sa o najväčšom objave za posledné desaťročia. Prekvapivo ovocná a svieža chuť. A najlepšia v spojení s čerstvým ovocím v našej originálnej Rubínovej bonboniére!


Rubínová bonboniéra 

3. Martin príde asi na bielej čokoláde


11.11. oslavuje meniny Martin. Ak má rád prekvapenia a čokoládu, výber darčeka je jednoduchý! Nie Martin príde na bielom koni, ale príde k nemu prekvapenie hoci aj na bielej čokoláde. Osvedčené hity nájdete v oddeleniach Ovocné kytice, Ovocie v čokoláde či Ďalšie špeciality. Ak oslávenec neobľubuje ovocie a čokoládu, čo tak skúsiť Zeleninovú krásku?


Čokoládový sen M s doplnkom Čokoládový nápis


4. Inšpirujte sa pri výbere vianočných darčekov do firmy


Náš vianočný katalóg by vám nemal ujsť. Ovocné kytice a bonboniéry sú vynikajúcim vianočným darčekom pre významných obchodných partnerov i klientov, pretože sa v nich snúbi výnimočnosť s univerzálnosťou. Radi vám pripravíme Chutné Vianoce.


Chutné Vianoce


5. Rozžiarte deň blízkym s karnevalom - ovocným


Najobľúbenejšia ovocná kytica na Slovensku - Ovocný karneval - je to pravé pre každú príležitosť na každý deň.


Ovocný karneval


6. Prekvapte kolegov farebnými a chutnými smoothies


Čerstvé pre vás aj s donáškou. Smoothies do každej kancelárie!


Ovocné smoothies


7. Pripravte Katarínam kyticu, ktorú si vychutnajú


Katky oslavujú meniny 25.11. Ide o populárne meno, nezabudnite objednať včas a zaistiť si najlepší termín!


Jahody v čokoláde L s doplnkom Čokoládový nápis


8. Vyberte si z ponuky milých malých kytičiek - objavte novinku Hviezdička


Pre milé malé príležitosti prinášame novú chutnú kyticu vo veľkosti S: Hviezdička vo veselej žltej nádobe ponúka hviezdy z ananásu, jahody aj s čokoládou, orieškami a kokosom, jablko v čokoláde, hrozno, sladké melóny, pomaranč aj kiwi. 

Okrem nej odporúčame Z lásky, Veselú kvetinku či Čokoládovú fantáziu. Alebo Len pre teba výnimočnú sklenenou vázou.


Hviezdička


9. Nezabudnite čerpať Chutné výhody


Od októbra 2018 je pre zákazníkov Chutných kytíc pripravený vernostný program. Vstupujete do neho po 3 nákupoch, vďaka čomu získate úvodný bonus 5 €. Po pravidelných či väčších nákupoch dostanete opäť bonus 20 €! To sa oplatí.


Chutné výhody


10. Využívajte zľavnenú ponuku


Pravidelne u nás nájdete niekoľko zľavnených produktov v časovo limitovanej akcii. Zaregistrujte sa tiež na odoberenia newslettra a nezabudnite ho sledovať. Niekoľkokrát do roka posielame kódy na zľavu na vybrané či všetky produkty.



11. Mikuláš chodí prezlečený ako kuriér Chutné kytice!


Na Mikuláša (6.12.) sa každoročne meníme na mikulášskych škriatkov a nosíme zdravé originálne a chutné darčeky. Pripravíme prekvapenia pre malých aj veľkých, milovníkov ovocia aj čokolády. Každoročný hit - Mikulášske vrecúško už nájdete v e-shope, zimná sezónna ponuka pribudne už čoskoro.


Mikulášske vrecko


Majte krásny november.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre