Powered by Smartsupp

Využite Chutné výhody!

Počet zobrazení: 3549

Pre verných zákazníkov prinášame vernostný program

Oslavovať chutne a štýlovo nebolo nikdy výhodnejšie!

Prvé a najobľúbenejšie ovocné kytice a bonboniéry na Slovensku Chutné kytice ® majú od októbra 2018 vlastný vernostný program.

Nahradili sme ním pravidelné akcie s rôznymi bonusmi pre stálych zákazníkov. Výhody majú teraz ešte atraktívnejšiu podobu.


Pravidlá Chutných výhod

Do vernostného programu Chutné výhody je automaticky zaradený každý zákazník, ktorý urobil z rovnakej e-mailovej adresy aspoň 3 objednávky (každú v minimálnej hodnote tovaru 19 € vrátane DPH). Ako uvítanie dostane bonus 5 €. Toľko ušetrí pri nasledujúcom nákupe.

Následne, po pravidelných či väčších nákupoch, dostane opakovane zaujímavé bonusy: po každej 10. objednávke (opäť v hodnote zakaždým minimálne 19 €) bonus 20 € - alebo už po nákupoch v hodnote 400 €. Podľa toho, čo nastane skôr.

Podľa počtu a hodnoty nákupov sa postupne môže zákazník kvalifikovať do rôznych úrovní programu. Čím vyššia úroveň, tým väčšie výhody.

Prinášame Chutné výhody pre našich verných zákazníkov

Verných sme už odmenili

Začiatkom októbra sme zaslali zákazníkom, ktorí sa kvalifikovali do programu Chutné výhody, e-mail s ich unikátnym kódom na bonus.

Pridelené zľavy sú odstupňované podľa počtu a hodnoty ich doterajších nákupov.

Od spustenia programu a pridelenia bonusu sa ich nákupy počítajú odznova.

Pridelené vernostné bonusy je možné využiť pre objednávku v e-shope (je potrebné najskôr sa prihlásiť do svojho konta), telefonicky na Zákazníckej linke 0903 898 555 či osobne v e-shope.

Nárok na pridelenie bonusu vzniká po zaplatení a prevzatí nákupov. Zrušené objednávky či objednávky nezaplatené v termíne splatnosti sa nezapočítavajú.

Ak ste nedostali e-mail napriek tomu, že máte u nás pod rovnakou adresou 3 nákupy spĺňajúce vyššie uvedené podmienky, kontaktujte nás. Radi váš podnet preveríme.


Špeciálne ponuky cez newsletter

Doteraz sme pravidelne odmeňovali verných zákazníkov špeciálnymi ponukami. Náš newsletter sa rozhodne oplatí sledovať aj naďalej.

Mimoriadne ponuky budeme posielať aj po spustení vernostného programu a využívať môžete oboje!


Podmienky programu Chutné výhody



Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre