Powered by Smartsupp

Stvorené pre princezné a malých šoférov

Počet zobrazení: 2848

Vyberte pre vaše ratolesti tie najkrajšie darčeky a torty z našej novej kolekcie

Pre malých maškrtníkov sme pripravili úplne novú kolekciu plnú milých detailov: vytvorili sme nové kytice, bonboniéry aj doplnky. Nič vám samozrejme nebráni potešiť aj väčšie princezné a skúsených šoférov!


Kytica pre princeznú

Stvorená na želanie pre všetky princezné: Kytica pre princeznú s chutnými korunkami, jahôdkami, hroznom a čučoriedkami. Nesmú chýbať kvetinky, čokoláda a samozrejme všetky možné ružové a trblietavé posýpky! Na výber máte až tri veľkosti. Čím väčšia kytica, tým viac koruniek!



Bonboniéra pre princeznú

Princeznám po celom Slovensku môžete poslať krabičku plnú dobrôt v Bonboniére pre princeznú. Malé i veľké princezničky v nej nájdu chutne zdobené čerstvé jahody a korunku z ananásu v belgickej čokoláde. Darček hodný princezny.


Kytica s autíčkami

Táto kytica je stvorená na želanie pre všetkých malých šoférov: s chutnými autíčkami, jahodami, hroznom a melónom gália. Nesmú chýbať kvetinky, čokoláda a samozrejme veselé farebné posýpky! HľadajteKyticu s autíčkami.



Autíčková bonboniéra

Ideálny darček pre všetkých mlsných šoférov - malých aj veľkých: najlepšie čerstvé jahody v čokoláde a uprostred nich chutné autíčko z ananásu v čokoláde. To je naša nová Autíčková bonboniéra.



A takéto doplnky budú už postupne dostupné pre väčšinu produktov: Korunka pre princeznú a Autíčko. V našich doplnkoch nájdete aj ďalšie tipy, ktoré skvelo spestria darčeky, či už z ovocia a čokolády, balóniky, alebo dokonca Diplom pre ovocných maškrtníkov. Skúste si pozrieť aj oddelenie odporúčaných kytíc Pre deti.


Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre