Powered by Smartsupp

Prinášame jarné novinky

Počet zobrazení: 3355

Veselá kytica a kvetinková čokoláda sú tie pravé jarné darčeky

Jar nás opäť inšpirovala k novinkám. Zatočte s jarnou únavou a prekvapte blízkych farebným a chutným darčekom plným vitamínov a energie. Naše produkty doručuje kuriérska služba Chutné kytice ® modernými chladiacimi autami.


Nový Jarný festival

Novinka jari 2018 medzi kyticami je ako naša nálada, keď konečne zasvieti slniečko na jar: veselá a príjemná. Tvoríme ju z jahôd, ananásu a hrozna a pravej belgickej čokolády.

Aby bola ako rozkvitnutá jarná príroda, použili sme v nej aj cukrárske zdobenie - biele, žlté, zelené a ružové cukrové guličky.

Jarný festival vo veľkosti M je možné aranžovať aj do zelenej funkčnej krhličky - informujte nás prosím počas objednávky.


Originálna Kvetinková čokoláda

V kolekcii jarných noviniek 2018 sme vytvorili ručne pripravovanú tabličku belgickej čokolády s čerstvým ovocím a zdobením.

Mliečnu, bielu alebo horkú čokoládu podľa vášho výberu zdobia čerstvé jahody, maliny, černice a čučoriedky, ktoré vytvárajú kvetinky.

Pre pestrofarebný efekt sme použili aj cukrárske guličky v bielej, žltej, zelenej a ružovej farbe. Vznikol nádherný a chutný kus čokolády, ktorým potešíte každého milovníka originálnych delikates.

Čokoláda je s čerstvým ovocím. Skladujte ju preto v chlade a spotrebujte do 2 dní.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre