Deň otcov 16.6.

Počet zobrazení: 5058

Pretože ich ľúbime!

Oslávte Deň otcov s Chutnými kyticami!

Deň otcov sa blíži a tento rok ho oslavujeme 16. júna. ?️ Prečo neprekvapiť vášho milovaného otecka niečím výnimočným? Chutné kytice majú pre vás dokonalé riešenie! Naša značka sa špecializuje na kytice a bonboniéry z čerstvého ovocia v čokoláde, ale ponúkame aj kytice zo syra a zeleniny, ktoré sú ideálne pre každého gurmána. ????

Prekvapenie, ktoré poteší každého otecka

Naše kytice a bonboniéry sú nielen chutné, ale aj nádherné na pohľad. Predstavte si, ako sa váš otec poteší pri pohľade na krásne naaranžované ovocie v čokoláde alebo syr so zeleninou. Sme tu, aby sme vám pomohli urobiť tento Deň otcov nezabudnuteľným.

Doručenie darčekov

Chceme, aby vaši otcovia dostali svoje darčeky presne načas. Preto ponúkame doručenie v Bratislavskom kraji priamo v Deň otcov 16. júna. Pre zákazníkov mimo Bratislavského kraja zabezpečíme doručenie v piatok 14. júna alebo v utorok 18. júna. Takto máte istotu, že darček dorazí čerstvý a pripravený na oslavu!

Objednajte si ešte dnes!

Nenechajte si ujsť príležitosť urobiť tento Deň otcov výnimočným. Objednajte si svoju Chutnú kyticu už dnes a my sa postaráme o všetko ostatné. Vaši otcovia si zaslúžia to najlepšie a my im to radi doručíme.

Odporúčame napríklad Lahodné srdce, kde nájdete ananásové srdiečka a kvetinky, jahody, hrozno, sladké melóny a aj trochu belgickej čokolády.

Alebo si prezrite našu ponuku ovocných kytíc, bonboniér a čokolád a vyberte pre svojho ocka podľa jeho chuti. Máme aj zeleninovo-syrovú!


Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre