Powered by Smartsupp

Toto sú vaše naj kytice

Počet zobrazení: 2214

Hity roka 2021

To bolo darčekov!

Pre nás v Chutných kyticiach bol uplynulý rok 2021 napriek všetkým komplikáciám opäť veľmi zmysluplný.

Pripravili sme pre vás ďalšie tisíce kytíc a bonboniér, ktoré dokázali potešiť vašich najbližších. Aké boli vaše naj?


Ovocný karnevalProdukty, ktoré najčastejšie objednávate, sú samozrejme ovocné kytice. Pestrý a veselý Ovocný karneval je už každoročný víťaz a my sa vôbec nečudujeme! Veď kde inde nájdete takú explóziu farieb a chutí.

Okrem neho najčastejšie siahate po zdravom blahoželaní Všetko najlepšie, čisto jahodovo-čokoládovo-orieškovej Čokoládový sen a romantických Sladké vyznanie a Z lásky!

Ak by sme mali vybrať prekvapenie roka, je to mega úspešná novinka Zmrzlinková kytica z celej zmrzlinkovej edície. Novinka ku dňu detí a letnej sezóne sa vám natoľko zapáčila, že sme ju v ponuke nechali nastálo.

Jahody v čokoláde s doplnkom Čokoládový nápis

Prémiové bonboniéry z čerstvého ovocia odzrkadľujú chute obyvateľov Slovenska: najviac milujú jahody a banány v čokoláde!

Z ostatných produktov preferujete Sladký košík s rôznymi dobrotami, vhodnými nielen na raňajky.

A motívy? Znova dominovali narodeniny a meniny, darčeky z lásky a poďakovania. Vaše darčeky robíte čo najosobnejšie s prianím na kartičke aj originálnym čokoládovým odkazom priamo na ovocí. Takisto zbožňujete rozdávať skvelú náladu pridávaním Smajlíka!


Textil som chutnáMy vám srdečne ďakujeme za množstvo vašich nákupov. Rok 2021 bol pre značku Chutné kytice vďaka nim úspešný a nezabudnuteľný.

Veríme, že tento rok si častejšie zamlsáte aj v našej ovocnej cukrárni.

V nej aj v ponuke v e-shope pripravujeme opäť skvelé novinky! Určite viete, že vlani sme zaradili vybrané produkty na rýchle donášky Wolt, Bolt Food, Bistro.sk a Dones.to a vymysleli pre vás chutný textil. A ani tento rok nebudeme zaháľať - oslavujeme 10. narodeniny!

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre