Powered by Smartsupp

Toto sú najväčšie hity roku 2018!

Počet zobrazení: 4303

Aké kytice a bonboniéry sa vám najviac páčia?

Tony ovocia a čokolády sme v roku 2018 premenili na takmer 13-tisíc darčekov. A tieto boli najobľúbenejšie!


Novinky

Vlani, tak ako každý rok, sme pre vás vymysleli mnoho ovocných kytíc na želanie a aj nádherné novinky. Zaradené sú do ponuky celoročne alebo počas sezóny.

Najviac sa vám páčil Jarný festival. Ladili sme ho do jarných farieb nielen ovocím, ale aj veselými posýpkami. Určite ho nájdete v ponuke aj tento rok.


Jarný festival


Do ponuky pribudla aj netradičná Narodeninová kytica. Atraktívnou ju robia čísla z jahôd, ktoré prispôsobujeme veku oslávenca. Stala sa druhou najpredávanejšou medzi novinkami.


Narodeninová


Tretia najobľúbenejšia novinka minulého roka je opäť niečo, čo sa nám podarilo vymyslieť úplne nové. Set troch minikytičiek, ktoré sme nazvali Chutničky.


Chutničky


Top 4 medzi novinkami je Jesenný festival. Zdobili ho oriešky, ovocie a posýpky v jesenných farbách. Dominovali chutné tekvičky z ananásu v čokoláde. Potešíme vás ním aj tento rok.


Jesenný festival


Váš piaty najobľúbenejší nový produkt je Rubínová bonboniéra. Tvoríme ju z čokolády Ruby, ktorá je najväčším objavom vo svete čokolády za posledné desaťročia. Prirodzene ružová a s chuťou po ovocí. Lepšia kombinácia ako s čerstvým ovocím už byť nemôže. 


Rubínová bonboniéra


Kytice


Stálicou medzi naj kyticami je už od jari 2015, kedy sme ju zaradili do ponuky, žiarivý, pestrý a veselý Ovocný karneval. Vytvorili sme ho spojením dvoch dizajnov do jedného na vaše želanie. A bol to zásah naozaj do čierneho. Teda v našom prípade toho najfarebnejšieho.


Ovocný karneval


Top 2 je Všetko najlepšie, obľúbené predovšetkým k narodeninám a meninám.


Všetko najlepšie


Najpredávanejšia romantická a celkovo tretia je Z lásky.


Z lásky


Aj top 4 kytica je romantická, väčšia srdiečková kytica Sladké vyznanie.


Sladké vyznanie


Piata najobľúbenejšia je dizajnová Ovocná torta.


Ovocná torta


Bonboniéry


Osvedčená kombinácia štyroch druhov ovocia, ručne zdobeného čokoládou, je pravidelne celkovo top najpredávanejším produktom v našej ponuke. Ak ste ešte nevyskúšali, je najvyšší čas to urobiť. Ovocie v čokoláde.


Ovocie v čokoláde


Druhá najobľúbenejšia bonboniéra sú Jahody v čokoláde.


Jahody v čokoláde


Doplnky 


Každú kyticu či bonboniéru darujete pri jedinečnej príležitosti a skvelý spôsob, ako ju urobiť "šitou na mieru", je využiť širokú ponuku doplnkov. Najvyhľadávanejšie sú Čokoládový nápis a narodeninové doplnky ako Ovocné a Čokoládové čísla či balónik. Pridávate aj viac čokolády, tekutý čokoládový dip či Smajlíka.


Čokoládový nápis v Zamilovanej kytici


A to nie je všetko


V roku 2019 sme pre vás vytvorili program Chutné výhody, vďaka ktorému môžete pravidelne kupovať vaše obľúbené darčeky ešte výhodnejšie.


Už teraz pre vás vymýšľame ďalšie novinky, aby ste mohli neustále blízkych prekvapovať perfektnými chutnými darčekmi - ovocnými kyticami a bonboniérami.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre