Powered by Smartsupp

Seriál: Na aké príležitosti sa hodí chutná kytica?

Počet zobrazení: 444

Časť 2: Kytica z lásky

Za tých 11 rokov sme obslúžili už viac ako 100 000 zákazníkov a vďaka našim zákazníkom sme spoznali snáď všetky možné  príležitosti. Dnes si predstavíme jednu z najobľúbenejších príležitostí medzi zákazníkmi - kytica z lásky.

Posielame takéto darčeky prakticky každý deň, kedy naši kuriéri robia poslov so zamilovanými darčekmi a odmenou pre nich je šťastie a radosť zaľúbených, ktorí už tušia... ? Ešte nikdy sme neposlali chutnú kyticu svojej polovičke? Porozmýšľajte nad tým. Netreba ani čakať na Valentína, lebo láska nezávisí od dátumu. ?

Čo sa nám najviac zapísalo do pamäti?

Prvá situácia bola, kedy si dvaja zaľúbení pracujúci v jednej firme poslali v ten istý deň nezávisle od seba dva zamilované darčeky. To bolo ale prekvapenie! 

O to väčšie však mali dvaja zaľúbenci, ktorí sa na Valentína rozhodli opäť nezávisle od seba podarovať si chutnú kyticu. V tomto prípade ale neobjednali doručenie, ale sa rozhodli ich vyzdvihnúť v našom obchode. Otvorené sme mali od skorého rána až do večera, predstavte si tú obrovskú náhodu, že prišli do obchodu po objednávku v tej istej minúte! Na ten moment, keď sa navzájom na seba pozreli, určite nikdy nezabudnú?

Tak neotáľajte a pripravte aj vy romantické prekvapenie, ktoré poteší Vašu lásku, pretože za to stojí.

A na záver máme pre Vás tri tipy na skvelý darček, keď potrebujete poslať vyznanie lásky. 

Zamilovaná kytica s nápisom
Z lásky
Čarovný okamih
Zlatá voľba,
s ktorou nič nepokazíte
Poteší aj malá pozornosť, keď je myslená úprimne
Keď chcete byť impozantný
a svoju lásku by ste vyvážili zlatom



Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre