Powered by Smartsupp

Prvé ovocné kytice od umelkyne!

Počet zobrazení: 1755

Predstavujeme Bombshell od dizajnérky Gabriely Giotto

11 rokov na trhu je úžasné číslo a darčeková donáška Chutné kytice sa ho tento rok rozhodla osláviť netradične: prizvala doslova do kuchyne „slovenského Versaceho“ a vznikli prvé umelecké ovocné kytice.

Módna dizajnérka Gabriela Giotto patrí medzi výnimočné talenty a pre ornamentálnu tvorbu ju často novinári prirovnávajú k jednej z najväčších svetových módnych ikon. Navyše, na trhu je takisto skvelých 11 rokov!


Jedinečnosť, ktorá má úspech

Všetky látky použité v kolekciách si Giotto vytvára sama - v tom už tradične spočíva jedinečnosť jej tvorby. Na svojom konte má módne prehliadky v Libanone, USA, Španielsku. Reprezentovala Slovensko na Svetovej výstave Expo v Kazachstane v roku 2017 a vlani pokrstila nový katalóg na Expo v Dubaji.


Gabriela Giotto Fashion


Kolekcia, ktorú úspešne predstavila na Czech Fashion Weeku 2022 či IT GALA 2022, sa volá Kódy Novej Zeme a inšpiráciou bol pobyt v Dubaji a Španielsku.

V portfóliu jej dizajn značky Gabriela Giotto Fashion okrem módnych odevov nájdete aj množstvo doplnkov ako sú kabelky, šatky, vankúšiky, šálky, poháre.....a teraz už aj Chutné kytice!



Ako vzniká Bombshell

Pri pohľade na krásnu farebnú a originálnu tvorbu naozaj neprekvapí, že si kreatívna riaditeľka Chutných kytíc Jana Bednárová prizvala na novinky práve túto dizajnérku.

Príbeh prvých umeleckých ovocných kytíc More chutí a Jahodový sen, ako sa ovocné kytičky vytvorené Gabrielou Giotto volajú, začal výberom jedinečných kvetináčov.



„Gabi hneď mala predstavu a aby všetko ladilo do posledného detailu, vybrala pastelovo ružové a metalické zlaté kvetináče, ktoré sme navyše nechali potlačiť,“ hovorí Jana.

„Je na nich moja originálna dizajn mandala. Vďaka tomu ľuďom zostane krásny kvetináč, ktorý môžu následne využiť pre akýkoľvek praktický či dekoračný účel," vysvetľuje Gabriela, pre ktorú bolo toto presedlanie z módy na darčeky z ovocia a čokolády príjemným spestrením.


Bombshell by Gabriela Giotto More chutí


Potom prišli na rad nové formičky na ovocie. „Pri kreslení najčastejšie z tvarov používam špirálu, pripomínajúcu mušľu – a tak som sa rozhodla pre koncept morských plodov. Vyrobili sme podľa nich nové formičky,“ spomína Gabi.

Morské plody, zdravé ovocie, ale aj veľa kvalitnej čokolády, ktorá je predsa len aj kalorickou bombou – Gabi hneď našla aj ten najvýstižnejší názov – a zo seashell odvodila: Bombshell.


Sladká skúsenosť po každej stránke

Zostal už iba posledný, ale dôležitý krok, aby boli Bombshell a la Gabriela Giotto na svete: dotiahnuť dizajn ovocia, čokolády a zdobenia.

„Najviac zo všetkého ma asi bavilo dekorovanie ovocia a jeho následné aranžovanie. Bola to pre mňa nová, ale veľmi kreatívna a sladká skúsenosť,“ spomína Gabriela.


Bombshell by Gabriela Giotto Jahodový sen


Kytice dotiahli do finálnej podoby spolu s kreatívnou riaditeľkou Janou a manažérkou výroby Elenou. „S výsledkom som spokojná po vizuálnej i chuťovej stránke a verím, že budete aj vy,“ uzatvára Gabriela.

Hosťujúcu návrhárku si pochvaľuje i Jana. "Vymysleli sme už desiatky dizajnov, ale tieto kytice sú naozaj wow. Ak hľadáte ešte ďalší rozmer chutného darčeka, rozhodne Bombshell pri najbližšej príležitosti vyskúšajte." 

A teraz už dozjedenia, priatelia!

Gabriela Giotto

Viac o Gabriele Giotto

Interview

Ukážka z tvorby

Kolekcia 2022

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre