Powered by Smartsupp

Prežite letnú ovocnú lásku

Počet zobrazení: 1903

Vaše darčeky doručíme chladené

Letné hity sú tu, osvedčené z minulých rokov aj úplne nové!

Vyberte sa s nami na dobrodružnú chutnú cestu alebo na ňu vezmite svojich blízkych.

Naši kuriéri doručia vaše darčeky modernými chladiacimi autami, preto sú vždy krásne a osviežujúce.


Nová letná láska

Pripravili sme chutnú, voňavú, krásnu letnú novinku roka 2018 hneď s tromi sezónnymi ovocnými láskami: čerešňami, broskyňami a červeným vodovým melónom.

Kyticu Letná láska tvoríme aj z jahôd, ktoré v Chutných kyticiach nájdete v najlepšej kvalite nielen v lete, ale počas celého roka. A tiež z ananásu, ktorý má tvar kvetiniek a motýlikov.

Čokoládu nájdete na niektorých jahodách, čerešniach, kvetinkách, ale aj motýloch. Kúsky sú dozdobené žltou cukrárskou dekoráciou v tvare guličiek.

Kytica je v nádobe so zaujímavým vlnkovitým okrajom a v ponuke až v troch veľkostiach.


Letné osvieženie

Aj hit každého leta je znova v ponuke.

Dokonalé ovocné osvieženie na letné dni ponúka táto chutná kytica s priliehavým názvom Letné osvieženie. Obsahuje veľa jahôd, sladké melóny, tmavé hrozno bez jadierok, broskyne a zdobia ju ananásové kvetinky.

Zopár jahôd je v stuhnutej belgickej čokoláde (veľkosť M 3 ks, veľkosť L 5 ks a veľkosť XL 8 ks).



Slnečná kytica

Letná Slnečná kytica rozžiari každý deň! Je svieža, pestrá, chutná a voňavá ako letné dni. Ako jedna z dvoch kytíc ponúka obľúbený vodový melón. Leto symbolizujú ananásové slniečka.

Aranžmán obsahuje samozrejme veľa jahôd, krásne ananásovo-kantalupové kvetinky a zaujímavé mesiačiky z melónov kantalup a gália. Zdobí ju ešte aj tmavé hrozno bez jadierok.

Kytica je v žltej krhličke (veľkosť L) alebo oranžovej okrúhlej nádobke (veľkosť XL). Čokoládu neobsahuje, ale ak si želáte, môžete ju doobjednať!


Doplňte ešte niečo extra

Nezabudnite na skvelé doplnky v podobe motýlika, termobalenia, ak budete produkty ďalej prevážať, či ovocno-čokoládových domácich nanukov.

Prajeme vám krásne leto.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre