Powered by Smartsupp

Opäť osvedčená aj nová jesenná ponuka

Počet zobrazení: 2663

Sezónne ladené kytice, bonboniéra aj doplnky vašich blízkych dobre naladia

Aby mali vaši blízki aj na jeseň potešenie a vitamíny, vyberte im darček z našej jesennej ponuky. Ponúkame rokmi overené hity aj krásne novinky.

Ovocná kytica Jesenný festival

Jesenný festival


Vytvorili sme pre vás jesennú sezónnu novinku roka 2018: Aby bola aj jeseň veselá, je tu Jesenný festival. Zdobia ju tekvičky a lístočky z ananásu v čokoláde, mesiačiky jablka a kúsky hrušky v čokoláde, ale tiež jahody, hrozno a na kvetinkách nájdete aj sladký melón kantalup.

Na zdobenie sme použili karamelizované mleté lieskové oriešky a oranžové a fialové cukrárske guličky. Táto kytica je v ponuke v troch veľkostiach.


Ovocná kytica Farebná jeseňFarebná jeseň


Každé ročné obdobie je krásne a zaručene taká bude aj jeseň s našou sezónnou kyticou Farebná jeseň.

Nájdete v nej všetky farby jesene a biele a tmavé hrozno, hrušky a jablká v belgickej čokoláde s lieskovými orieškami, ananásové kvetinky a lístočky a jahody. Kvetinky sú dotvorené oranžovým melónom kantalup.

Aj tento každoročný hit ponúkame v troch veľkostiach.



Jesenné ovocie v čokoládeJesenné ovocie v čokoláde

Pre tých, čo si by radi dopriali viac čokolády, je tu sezónna bonboniéra. Môžete ju poslať na adresu kdekoľvek na Slovensku.

Obsahuje samé lahodné kombinácie pre jesenné obdobie! Sezónna bonboniéra poteší neskutočne dobrou hruškou, jablkom, bobuľkami hrozna a jahodami v pravej belgickej čokoláde.

Pre dokonalý zážitok sú ručne obalené kúsky ovocia na čokoláde ešte zdobené karamelizovanými mletými lieskovými orieškami, strúhaným kokosom, škoricovým cukrom, praženým kakaovým zrnom a rôznymi čokoládovými vločkami: kávovými, mliečnymi a horkými.


Tekvičky aj šarkany

Korunka vyrezaná z ananásu v čokoláde


Na jesennú nôtu však môžete ľahko a chutne spestriť aj ostatné z našich produktov. Stačí pridať niektorý z doplnkov ako Chutná tekvička či Šarkan.



Šarkan ako jesenný doplnok


Už teraz pre vás pripravujeme ďalšie novinky. Predstavíme ich v októbri a budú aj na halloweensku tému.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre