Powered by Smartsupp

Hygiena na prvom mieste

Počet zobrazení: 6017

Máme pre vás aj príjemné novinky

Vážení zákazníci,

situácia v našej krajine sa v súvislosti s epidémiou koronavírusu dramaticky mení. Radi by sme vás ubezpečili, že robíme maximum v oblasti hygieny a servisu pre vás, ako sme vás už informovali v predchádzajúcom blogu

Už prísne hygienické opatrenia neustále ďalej sprísňujeme. Od dnešného dňa používame v kontakte so zákazníkom, ako aj pri výrobe produktov, ochranné tvárové rúška a rukavice.

Lízatká z ovocia v čokoládeMyslíme aj na váš komfort a preto sme priniesli niekoľko zmien aj do samotnej ponuky našich produktov a služieb.

  • Doplnkový sortiment z obchodu je už možné objednať aj na donášku
  • Osobný odber len v obmedzenom režime
  • Platba pri prevzatí dočasne pozastavená

Priamo v e-shope nájdete doteraz iba doplnkový, ale veľmi obľúbený sortiment z nášho obchodu - lízatká z ovocia v čokoláde.

Do pozornosti vám dávame aj ovocné šaláty a smoothie, ktoré pripravujeme vždy čerstvé na vašu objednávku.

Od 14.3.2020 sú v ponuke aj skvelé domáce ovocné a ovocno-čokoládové nanuky.

Na všetky tieto produkty ponúkame donášku chladiacimi autami  (v prípade nanukov autom s mraziacim priestorom).

Ovocné smoothies

S ohľadom na obmedzenia sme museli mierne upraviť aj prevádzkové hodiny: otváracia doba obchodu sa mení iba v sobotu, kedy sme tu pre vás do 13:00, čiže rovnako, ako v nedeľu a vo sviatky. Do tohto času doručuje aj kuriérska služba Chutné kytice. Osobný odber bude možný len s výdajom cez dvere, zákazník nebude môcť vstúpiť do kamennej predajne. Ruší sa dočasne možnosť platby pri prevzatí, objednávka musí byť zaplatená vopred.

Cez pracovné dni kuriér Chutné kytice aktuálne doručuje posledné objednávky v intervale 15:00 až 17:00. 

Veríme, že hoci je v aktuálnom období osláv menej, niektoré udalosti stoja za to, aby ste ich oslávili s niečím výnimočným. Prajeme pevné zdravie a nervy a tešíme sa na každý jeden váš nákup.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre