Powered by Smartsupp

Zima je tu!

Počet zobrazení: 2760

Osvedčené hity aj krásne novinky

V zimnej ponuke prvých a najobľúbenejších ovocných kytíc a bonboniér nájdete snehové vločky a snehuliaka, vianočné stromčeky či darčeky, kométy, anjelikov a omnoho viac.

Vždy chutné ovocie - aj v zime 

Všetky naše produkty pripravujeme počas celého roka, aj v zime, z chutného ovocia a pravej belgickej čokolády. Jahody kupujeme s výnimkou niekoľkých týždňov slovenskej sezóny od dodávateľa v Rakúsku. V prvej polovici sú k dispozícii jahody z Holandska, neskôr z Talianska. Vždy si môžete byť istý, že sú to najlepšie, čo je v regióne momentálne dostupné, a na dané ročné obdobie naozaj mimoriadne chutné.

Zimné sezónne kytice pripomínajú vianočný stromček, tak ako Zimná hviezda a novinka tohto roka Chutný stromček, alebo sú plné zimných a vianočných detailov ako Zimná rozprávka a Vianočná nádielka. Tento rok pribudla v ponuke aj nádherná Ľadová kytica, kde dominujú strieborná čokoláda a kokos. Každá z kytíc bude perfektným darčekom, ktorý nadchne vašich blízkych svojou krásou a chuťou. 

V oddelení Ovocie v čokoláde je novinkou Malý stromček, roztomilá maličkosť z ananásu, belgickej čokolády a dekorácií.

Okrem nej pripravujeme vianočnú edíciu celoročne obľúbenej Bonboniéry snov – a tou je Štedrá bonboniéra. V menších kolekciách nájdete Perníkovú bonboniéru, Zimné ovocie v čokoláde, Bonboniéru s mandarínkou a Jahody a pomaranč.

Každá z bonboniér je zabalená v nádhernej krabičke a kombinácia sviežeho ovocia a belgickej čokolády je neprekonateľná - kto skúsil, ten vie.

Nielen mikulášske hity

Aj medzi čokoládami máme sezónnu ponuku: veľmi obľúbenú Mikulášsku ovocnú čokoládu nielen s čokoládou a ovocím, ale aj gumovými medvedíkmi, čokoládou obalenými cereáliami a pestrými farebnými dekoráciami. A tiež Zimnú čokoládu s pomarančom a kiwi. 

Absolútnym hitom pre najbližšie dni je Mikulášske vrecko. Obsahuje najlepšie kúsky čerstvého ovocia v čokoláde, zabalené vo veselom celofánovom vrecku so snehuliakmi.

Či už sa rozhodnete pre niektorý zo zimných produktov, alebo z celoročnej ponuky, zimnú a sviatočnú náladu môžete kdekoľvek vyčarovať aj s doplnkami: chutnými snehovými vločkami, stromčekmi, snehuliakom, silvestrovskými číslami a minibalónikmi. 

Naša aktuálna sezónna ponuka je naozaj bohatá - ak sa potrebujete poradiť, otázky vám radi zodpovieme na Zákazníckej linke 0903 898 555, info@chutnekytice.sk alebo v obchode.

S nami bude celá zima chutná!

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre