Powered by Smartsupp

V Chutných kyticiach používame len tie najlepšie čerstvé jahody

Počet zobrazení: 2041

Vyberáme pre vás tú najlepšiu kvalitu dostupnú na trhu, navyše ich dôsledne preberáme.

Milí zákazníci, Čerstvé jahody v prvotriednej kvaliteak ste v posledných dňoch zachytili správy o zdravotne škodlivých mrazených jahodách z Poľska, ktoré môžu byť dostupné aj v slovenských supermarketoch, pri nákupe našich produktov môžete byť absolútne pokojní.

Používame len najlepšie čerstvé jahody...

V Chutných kyticiach používame len tie najlepšie čerstvé jahody, aké sa dajú aktuálne zohnať na trhu. Mrazené jahody v našich produktoch nepoužívame. Nikdy nekupujeme jahody z Poľska, ktoré všeobecne nemajú dobrú úroveň kvality z hľadiska chute, tvaru, či technologických postupov pri ich spracovaní. Rovnako nenakupujeme ani v supermarketoch, keďže to nie je rozhodne tá najlepšia kvalita, aká sa dá na trhu získať.

Čerstvé jahody dôkladne preberámeAktuálne máme jahody značky NatBerries od holandského producenta Nature's Pride, trieda kvality 1A, ktoré sa na Slovensku ani bežne nedajú zohnať. Jahody kupujeme niekoľkokrát týždenne, vždy v deň ako príde čerstvá dodávka.

...ktoré dôsledne preberáme z hľadiska kvality

Jahody navyše dôsledne preberáme, kedy doslova každá jedna jahoda prejde vizuálnou inšpekciou. Najlepšie a najkrajšie kusy idú do kytíc a bonboniér, zatiaľ čo ostatné, ktoré sú ešte tiež v dobrej kvalite, ale sú napríklad mierne potlačené,  využijeme v našich ostatných produktov,ako napríklad domáci jahodový džem, ovocné nanuky, šaláty alebo smoothies.  V každej dodávke jahôd sa môže pritrafiť, že tam bude jahoda už nevyhovujúcej kvality. Také vyhadzujeme.

Ak nám ostanú jahody, ktoré už nijako nevieme spracovať napríklad z kapacitných dôvodov, tak si ich spolu s kolegami rozdelíme. Je to jeden z benefitov, ktoré majú naši zamestnanci. Viackrát sme už dávali nespracované jahody aj na charitu.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre