Powered by Smartsupp

Taký bol náš spoločný rok 2022

Počet zobrazení: 1388

Radosť blízkym ste chceli a mohli urobiť aj v ťažších časoch

Keď sa obzriete za rokom 2022, čo vám najviac utkvelo v pamäti?


V Chutných kyticiach máme šťastie, že pre vás pripravujeme darčeky na milé príležitosti – narodeniny, meniny, poďakovania, rôzne sviatky, z lásky. A takýchto príležitostí bolo aj vlani veľmi veľa. Vďaka tomu sme pomohli viacerým utečencom z Ukrajiny a teraz oni ako súčasť tímu pomáhajú potešiť vás a vašich blízkych.



Nepochybne boli minulý rok dobré dôvody oslavovať menej okázalo. No blízkym stále chcete dávať vkusne najavo, že na nich myslíte a akí sú pre vás dôležití. Prajete im zdravie a šťastie, chcete robiť radosť aj v týchto ťažších časoch.


Chutné kytice – líder na trhu

Ako voľba číslo 1 zákazníkov kupujúcich ovocné kytice a ovocie v čokoláde sme pripravili opäť tisícky kytíc a bonboniér – spolu vyše 10-tisíc prekvapení. Môžeme hrdo povedať, že väčšinu ovocných darčekov pre vás vyrobí práve naša firma.


Ak sa chcete pozrieť na najobľúbenejšie produkty, sú to stále kytica Ovocný karneval a bonboniéra Ovocie v čokoláde. Jednoducho veselé, plné vitamínov a energie – také kytice a bonboniéry vždy dokonale potešia.


Bonboniéra Ovocie v čokoláde s doplnkami


Za svoj vek sa ľudia na Slovensku nehanbia – aspoň sa tak zdá podľa toho, že každej desiatej kytici pridávate aj doplnok s číslami podľa narodenín oslávenca. Z ovocia ľúbite najmä jahody a z čokolád hlavne mliečnu.


Jedno výročie navyše

Vlani oslavovala aj naša značka – sme pri vašich oslavách už viac ako 10 rokov.


Vy, naši zákazníci a krásne zdravé ovocie plné farieb nás naďalej inšpirujú k tvoreniu noviniek.


V roku 2022 vás zaujali z noviniek v cene do 30 € ovocná kytica Pre krásny deň a z čokoládových produktov Párty tanier.

Párty tanier

Trend žiť zdravo potvrdzuje aj záujem o ovocné minišalátiky a prvú z novej série limitiek – bonboniéru z čerstvého ovocia v bio orieškovom kréme. Použili sme v spolupráci s onlinefitkom Fitshaker ich Fitnutku.


Je sa na čo tešiť

Už teraz môžeme prezradiť, že v roku 2023 budete môcť vyskúšať ďalšie limitky v spolupráci so známymi influencermi a dokonca aj módnou návrhárkou. Rozšírime sortiment o nové zdravé a krásne produkty.


A spoločne sa tešíme najmä na otvorenie krásneho parku priamo pred ovocnou cukrárňou Chutnička a obchodom Chutné kytice.


Prajeme vám veľa zdravia a krásnych osláv!

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre