Powered by Smartsupp

Maminke k sviatku kyticu sladkú ako bozk

Počet zobrazení: 3617

Deň matiek je tento rok 13.5.

Vďačíme im za život, krásne detstvo, za láskavú pomoc, za všetko, čo vieme, a kým sme... Našim mamám! Poďakujte im za všetku starostlivosť a lásku a potešte ich kyticou, ktorú si vychutnajú. Deň matiek sa tradične slávi druhú májovú nedeľu, tento rok pripadne na 13.5.

Pre mamičky sa určite výborne hodia všetky romantické kytice a romantické bonboniéry, ktorým dominujú srdiečka, kvetinky, červená alebo ružová, alebo aj všetko naraz. 

Dokonalé prekvapenie v podobe sladkého odkazu môžete pripraviť aj s obľúbenou ručne pripravenou a popísanou tabličkou čokolády. Čokoládová esemeska môže niesť akýkoľvek text v dĺžke do 60 znakov.


Ako objednať

Po celom Slovensku v spolupráci s externým kuriérrom radi doručíme všetky produkty z ponuky Ovocie v čokoláde označené vlajočkou celé Slovensko. Doručenie je možné v piatok 11.5. Bonboniéry s čerstvým ovocím je potrebné darovať hneď v deň doručenia. Ďalší možný dátum je 15.5. (v pondelok popoludní zásielky vyrobíme a večer odošleme).

Kuriér Chutné kytice doručuje v Bratislave a blízkom okolí všetky naše produkty: ovocné kytice aj bonboniéry. Počas najrušnejších dní budeme doručovať v predĺžených, 4-hodinových orientačných časových intervaloch.

Náš obchod bude samozrejme otvorený a pripravíme pre vás čo najviac najobľúbenejších produktov aj na voľný predaj. Aby ste mali svoj darček istý a presne podľa vašej a mamičkinej chuti, odporúčame však objednať čo najskôr.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre