Powered by Smartsupp

Ako objednať na Valentína, sviatok všetkých zamilovaných

Počet zobrazení: 2245

Prekvapte svoju lásku 14.2.2017 nezabudnuteľným sladkým darčekom

Sviatok všetkých zamilovaných sa blíži!

Prekvapte svoju lásku 14.2.2017 nezabudnuteľným sladkým darčekom. V ponuke máme osvedčené valentínske hity, ktoré poslúžia ako ten najromantickejší darček, za ktorý vás bude vaša polovička milovať! Darček môžete navyše vylepšiť niektorým z našich originálnych doplnkov (valentínske balóniky, srdiečka, čokoládové nápisy, plyšové hračky, srdiečkové nádoby...)

Kedy objednať?

Objednávky na dni 13. až 14.2. prijímame maximálne do 11.2, alebo do naplnenia výrobných kapacít v prípade produktov z čerstvého ovocia. Aj naďalej však budeme prijímať objednávky na ďalšie dni (15.2., alebo neskôr). Počas dní 12. až 14.2. bude možné urobiť objednávku len cez internetový obchod www.chutnekytice.sk, a to aj v prípade, že bude na iný dátum, v záujme plynulejšieho vybavovania osobných odberov v našom obchode, alebo poskytovania informácií na zákazníckej linke Chutné kytice.

Ani zábudlivci neodídu bez valentínskeho darčeka. Ak nestihnete objednať na Valentína chutnú kyticu, alebo bonboniéru z čerstvého ovocia a čokolády včas, v našom obchode si môžete kúpiť aj bez objednávky vybrané produkty z čerstvého ovocia. Alebo niektorý z našich trvanlivých produktov, ako napríklad Čokoládové srdce (platí len do vyčerpania zásob).

Ako budeme doručovať v Bratislave a okolí?

Pre dni 13. až 14. februára doručujeme v Bratislave a okolí vlastnou donáškovou službou v predĺžených orientačných časových intervaloch (cca 08:00 - 12:00, 12:00 - 16:00, 16:00 - 20:00). Bližší čas doručenia si nie je možné vybrať, vzhľadom na to, že počas Valentína vybavujeme enormné množstvo objednávok oproti bežnému dňu. Dodanie bude vopred telefonicky avizované kuriérom. Garantujeme doručenie vo zvolený deň v prípade dostupnosti adresáta. V prípade ak preferujete dodanie na určitý čas, odporúčame vám využiť možnosť osobného odberu v našom obchode.

Doručenie valentínskych objednávok po celom Slovensku

Valentínske objednávky s doručením po Slovensku bude možné doručiť v piatok 10.2., do vybraných miest v sobotu 11.2 a potom až v utorok 14.2. Objednávky s doručením po Slovensku na valentínske dni prijímame len do vyčerpania expedičných kapacít.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre