Powered by Smartsupp

Potrebujete rýchlo perfektný darček?

Počet zobrazení: 43137

Kuriér Chutné kytice doručí kyticu v Bratislave už o niekoľko hodín

Možno ste si popri množstve povinností nespomenuli na sviatok blízkeho, alebo kolegyňa na poslednú chvíľu zorganizovala v práci oslavu, alebo chcete svojej láske hneď teraz poslať sladký zamilovaný odkaz. Darčeky značky Chutné kytice môžu byť na mieste už o niekoľko hodín.

Naši aranžéri pracujú denne od rána zvyčajne do 16.00 v pracovné dni. Ak prijmeme objednávku v tomto čase, dajte nám vedieť, že ju potrebujete doručiť čo najskôr, a náš kuriér môže byť na mieste už o hodinu či niekoľko málo hodín (spravidla 2 až 4 hodiny). Rýchlejšie to samozrejme bude na blízke adresy (naša prevádzka je v Bratislave - Trnávke AKTUALIZÁCIA: od 2.9.2021 na Páričkovej 22 v Bratislave pri Dulovom námestí), s menšími kyticami a bonboniérami (niektoré môžeme stiahnuť už pripravené z obchodu), či s produktami, kde je menej čokolády (tie budú skôr dokončené).

Ak skutočne súperíte s každou minútou, zastavte sa po darček v našom obchode. Najmenšie kytice môžu byť často pripravené aj o 30 minút.

Cez víkendy a sviatky je potrebné objednať najneskôr ráno.

Konkrétny čas prípravy a doručenia samozrejme závisí od toho, či nie je práve populárny sviatok. Na dni typu Valentín, Medzinárodný deň žien, Deň matiek, Deň detí, či Mikuláš, ale tiež rozšírené meniny, ranné termíny a víkendy, odporúčame objednať vo väčšom predstihu alebo počítať s dlhšou prípravou. Každý z vašich darčekov pripravujeme tak, aby bol dokonalý, preto niektoré procesy nie je možné urýchliť, akokoľvek veľmi by sme chceli. Informujte sa prosím vždy na aktuálne možnosti na našej Zákazníckej linke 0903 898 555.

Prečítajte si viac Kedy objednať a Donáška na adresu. Výber z produktov a na blízke adresy je možné doručiť aj službou Wolt - objednáte priamo v aplikácii.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre