Powered by Smartsupp

Top 16 roku 2016

Počet zobrazení: 3338

Najobľúbenejšie ovocné kytice a bonboniéry

Prinášame vám hitparádu vašich najobľúbenejších ovocných kytíc a bonboniér za minulý rok. 


Hity medzi ovocnými kyticami

Medzi desiatkami krásnych ovocných aranžmánov je podľa vás najlepšia kytica Ovocný karneval. A oprávnene: je pestrá, veselá a veľmi optimistická. Má aj čokoládu a karamelizované mleté lieskové oriešky.

Druhá najobľúbenejšia je blahoprajná Všetko najlepšie. Pripomína rozkvitnutý kvet, vďaka melónovým mesiačikom a ananásovo-kantalupovým kvetinkám. Ponúka však aj jahody, hrozno a čokoládu.

Na treťom "mieste" je Kytica pre šťastie so štvorlístkom a podkovou z ananásu.

Štvrtá a najobľúbenejšia romantická je Sladké vyznanie, v ktorej si obdarovaný nájde až niekoľko srdiečok z jahôd a ananásu.

Nasledujú dve z našich najmenších kytíc: top 5 je Veselá kvetinka a ďalšia romantická je číslo 6: Z lásky.

Číslo sedem je dokonale dizajnová Jahodové prekvapenie.

Na ôsmom "mieste" je Lahodné srdce.

Jediná kytica v top 10, ktorá má na každom kúsku ovocia čokoládu, je deviaty Čokoládový sen. Vytvorená je z jahôd v čokoláde.

Desiata je však takisto veľmi čokoládová kytica Sladký život, vytvorená z jahôd, banánu a krásne zdobená čokoládou.

Najobľúbenejšie bonboniéry

Najobľúbenejšia darčeková krabička s čerstvým ovocím v čokoláde je Jahody v čokoláde. Tento neodolateľný darček je dokonca najpopulárnejší zo všetkých našich produktov - jeho predaj predbehol aj jednotku v kyticiach.

Druhá medzi bonboniérami je Ovocie v čokoláde, obľúbený mix z jahôd, banánu, ananásu a jabĺk.

Top tri je romantická Červené jahodové srdce s jahodami zdobeným aj srdiečkami a čokoládovo-ananásovým srdiečkom.

Čo najradšej pridávate k darčeku

Naj medzi doplnkami je narodeninový balónik (Balónik - Happy Birthday) - narodeniny sú top príležitosť pre darovanie chutnej kytice. A naše balóniky sú štýlové a kvalitné, preto ich radi pridávate.

Ďalším hitom medzi doplnkami sú Čokoládový nápis. Extra kúsok ananásu v čokoláde sa hodí do kytíc aj bonboniér. Píšete na neho najradšej mená oslávencov, ale aj iné odkazy. ako "Ľúbim Ťa!" či "Všetko naj".

Tretí najviac vyhľadávaný doplnok je Extra čokoládou. Vďaka nej si oslávenec nájde v kytici čokoládu navyše na piatich jahodách. Alebo aj inom ovocí, ak preferujete napríklad čokoládu na ananás, jablko, hrozno, kiwi...


Bude naj v roku 2017 niektorá z noviniek?

V tomto roku sme vám už priniesli dve nové kytice: Jahodová báseň a Kytica s bublinkami. Zďaleka to nie sú posledné novinky. Veríme, že aj tieto vás zaujmú a sme spolu s vami zvedaví, či sa dostanú až medzi najobľúbenejšie. Kytice s radosťou pripravujeme pre vás a vašich blízkych, aby ste mohli oslavovať chutne a zdravo. Aj v roku 2017.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre