Powered by Smartsupp

Hit každej jesene

Počet zobrazení: 2891

Vždy aktuálna a najkrajšia sezónna ponuka

Babie leto je ešte pred nami, ale v našej ponuke už nájdete každoročný jesenný hit - Farebnú jeseň.

Žiari všetkými farbami jesene: je tu biele a tmavé hrozno, hrušky a jablká v belgickej čokoláde s lieskovými orieškami, ananásové kvetinky a lístočky a jahody. Kvetinky sú dotvorené oranžovým melónom kantalup. Na výber máte až tri veľkosti: M, L a XL.

Ak hľadáte niečo, kde dominuje čokoláda, odporúčame Jesennú čokoládu. Tabuľka z belgickej mliečnej, horkej alebo bielej čokolády je ozdobená hroznom, jahodami, karamelizovanými mletými lieskovými orieškami a opraženými mandľovými lupienkami a kokosom. Pripravujú ju ručne naši aranžéri. Čokoládu balíme do elegantnej krabičky. 

Aj veľa čokolády, aj veľa ovocia. to nájdete v bonboniére Jesenné ovocie v čokoláde. Lahodné kombinácie pre jesenné obdobie! Sezónna bonboniéra poteší neskutočne dobrou hruškou, jablkom, bobuľkami hrozna a jahodami v pravej belgickej čokoláde. Pre dokonalý zážitok sú ručne obalené kúsky ovocia na čokoláde ešte zdobené karamelizovanými mletými lieskovými orieškami, strúhaným kokosom, škoricovým cukrom, praženým kakaovým zrnom a rôznymi čokoládovými vločkami: kávovými, mliečnymi a horkými.

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre