Powered by Smartsupp

Čo vám prináša náš nový web

Počet zobrazení: 1842

Je nielen krajší. Pridali sme aj užitočné funkcie

Vybrať a poslať darček je teraz ešte príjemnejšie a jednoduchšie. Po piatich rokoch sme úplne zmenili náš web. Vylepšili sme dizajn a pridali funkcionalitu. Samozrejme, naše originálne produkty z prvotriedneho ovocia a kvalitnej čokolády a zákaznícky servis na najvyššej úrovni zostávajú také, ako ich poznáte. Prečítajte si, aké sú hlavné novinky na internetovej stránke Chutných kytíc. 


Vyskúšajte nové užitočné funkcie

Takmer polovica používateľov internetu si už v súčasnosti prezerá stránky v mobilnom telefóne alebo na tablete. Pre nich sme pripravili mobilnú verziu. Nový web je tak plne prispôsobený pre všetky zariadenia. Dôraz sme kládli pri každej verzii na prehľadnosť, jednoduchosť a intuitívnosť.

Vyhľadať váš obľúbený produkt či napríklad kyticu, ktorá obsahuje maliny, je jednoduché. Na novom webe sme doplnili funkciu vyhľadávania.

Niekedy potrebujete darček čo najskôr. Pre vás sme pripravili interaktívne okno s možnosťou zadať adresu doručenia, podľa ktorej sa zobrazí najbližší možný čas dodania. Samozrejme, informáciu môžete získať aj o najbližšom možnom čase vyzdvihnutia v našom obchode.

Chceli by ste si nechať kyticu či bonboniéru doručiť alebo prekvapiť blízkych? V interaktívnom okne si ľahko overíte po zadaní adresy doručenia poplatok za kuriéra.

Posielate darček mimo Bratislavy? Zvýraznili sme informáciu o tom, ktoré produkty sú dostupné pre doručenia kdekoľvek na Slovensku.

Na web sme doplnili prehľadnú schému so základnými informáciami k nákupu u nás. Časté otázky a odpovede sme nahradili tematickými článkami.

Pre zákazníkov je užitočná tiež možnosť hodnotiť produkty a články, či prečítať si hodnotenia ostatných zákazníkov, obdarovaných či návštevníkov stránky.


Orientácia v produktoch je ľahšia

K niekoľkým desiatkam našich produktov na novom webe nájdete prehľadné informácie o zložení ovocia, čokolády a posypov.

Pre ľahkú orientáciu sme zoradili produkty do kategórii a zaviedli možnosť zoraďovať ich podľa niekoľkých kritérií (najobľúbenejšie, cena, názov).

K našim produktom ste vždy mohli bezplatne pridávať kartičku s venovaním v obálke. Teraz sa môžete nechať inšpirovať našimi tipmi na text na venovaní. Nájdete ich rozdelené podľa príležitosti.

Po výbere je samozrejme možné ich prispôsobiť o meno obdarovaného, podpis či iné vhodné slová, ktoré by ste radi doplnili.

Široká ponuka doplnkov je prehľadnejšia a prináša vám aj viac obrázkov. Rozšírili sme hlavne ponuku balónikov.


Objednávanie je pohodlnejšie

V ďalšom kroku objednávky, kde zadávate adresy, máte nielen možnosť výberu mesta a ulice zo zoznamu, ale po novom sa dá zákazníkom s vytvoreným kontom nastaviť predvolená adresa doručenia a fakturačná adresa.

Podstatnou zmenou je pridanie prehľadnej rekapitulácie vašej objednávky s možnosťou vykonať v nej zmeny na poslednú chvíľu.

Platby kartou odteraz prebiehajú cez bezpečnú platobnú bránu VÚB eCard.


V zákazníckom účte máte viac možností

V zákazníckom účte došlo k výraznejším zmenám. Doplnili sme obľúbené prihlásenie cez Facebook.

V správe účtu sa dajú zmeniť zákaznícke údaje a obnoviť zabudnuté heslo.

V histórii objednávok nájdete detailnejšie údaje a môžete si stiahnuť faktúru.

Pre vaše pohodlie sme pridali možnosť nastavenia predvolenej adresy doručenia a predvolenej fakturačnej adresy. Môžete si tiež pridať do adresára najčastejšie využívanie kontakty.


Čo získavajú naši zákazníci navyše?

Prihlasovacie údaje (meno - e-mail a heslo) zostávajú v platnosti, rovnako aj prístup k histórii objednávok je zachovaný. Verní zákazníci získavajú odmenu za vernosť v podobe zľavy, ktorú zašleme na e-mail po spustení nového webu. Navyše pre verných zákazníkov pripravujeme nový vernostný program s ďalšími chutnými výhodami.

Nové kytice Jahodová báseň a Kytica s bublinkami prinášame spolu so spustením nového webu.

Kytica s bublinkami

Jahodová báseň


Do chutného nakupovania!

Vyskúšajte si náš nový web, veríme, že sa vám bude nakupovať príjemne a pohodlne. Privítame vaše podnety a návrhy na ďalšie vylepšenia.



Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre