Powered by Smartsupp

Chutné kytice sú iba jedny

Počet zobrazení: 2693

Upozorňujeme na napodobeniny našich produktov a konceptu

Vážení zákazníci,

považujeme za potrebné upozorniť vás na dôležitú skutočnosť. V poslednom čase sa množia prípady, kedy došlo k zámene produktov značky Chutné kytice, ktorá priniesla prvé a najobľúbenejšie ovocné kytice na Slovensku, s produktmi niektorých konkurenčných, či domáckych výrobcov, ktorí robia napodobneniny nášho produktového konceptu.


Chutné kytice sú iba jedny

Chutné kytice je naša registrovaná ochranná známka, ktorou sú označené len naše originálne produkty a nikto iný ju nemôže používať na propagáciu a predaj ovocných kytíc, ovocia v čokoláde a ďalších produktov. Aby ste si boli pri nákupe istí, že dostanete naše originálne produkty a obsluhu v prvotriednej kvalite, musíte si vybrať Chutné kytice.

Ak si prajete objednať naše služby na internete, najlepšie je zadať priamo do prehliadača www.chutnekytice.sk, alebo kliknúť na odkaz vo vyhľadávaní, či na reklamu, ktorá obsahuje v názve Chutné kytice alebo www.chutnekytice.sk. V niektorých prípadoch sa môže stať, že si dáte vyhľadať „chutné kytice“ a zobrazí sa ako prvá reklama konkurencie. Vtedy stačí prejsť nižšie na výsledky organického vyhľadávania, kde nás nájdete na prvom mieste.

Chutné kytice nie je možné objednať na žiadnej inej stránke, ani na zľavových portáloch, iba na www.chutnekytice.sk, takisto naše profily na sociálnych sieťach sú jedine pod názvom Chutné kytice a náš jediný obchod je na adrese v Bratislave, Páričkova 22 (do augusta 2020 Pri strelnici 1). Naše telefónne čísla, na ktorých poskytujeme informácie a prijímame objednávky sú iba 0903 898 555 a 02 43 19 16 68 a e-mail iba info@chutnekytice.sk.


Prečo sú Chutné kytice najobľúbenejšie

Pred niekoľkými dňami sa dokonca stalo, že zákazník uviedol k nášmu produktu negatívnu recenziu ohľadom zlej kvality ovocia, napokon sa podľa fotografie ukázalo, že objednal u konkurenčnej spoločnosti a preto svoju recenziu stiahol. Prečo sú Chutné kytice najobľúbenejšie?

1. Chutné kytice sú na trhu už od začiatku roku 2012. Ovocné kytice poznáte ako obľúbený darček a občerstvenie práve vďaka tejto značke.

2. Za takmer 10 rokov sme obslúžili už 100-tisíc spokojných zákazníkov a sme aj po príchode ďalších a ďalších výrobcov (z ktorých niektorí už činnosť aj ukončili) najobľúbenejšia značka na trhu.

3. Zákazníci preferujú naše prvotriedne originálne produkty z najlepšieho ovocia, doplnené fantastickou ponukou doplnkov a krásnym balením. Ale tiež našu vlastnú kuriérsku službu v Bratislave a okolí, ktorá disponuje momentálne až 3 modernými chladiacimi autami. U nás takisto získate najlepší zákaznícky servis čo sa týka obslúženia v našom kamennom obchode a vo všeobecnosti aj v spoľahlivosti, rýchlosti a flexibilite vybavenia objednávky. Od vzniku udávame trendy v oblasti ovocných kytíc, bonboniér a čokolád.


Poraďte aj ostatným, ako sa nezmýliť

Ďakujeme za vašu priazeň a budeme radi, ak dáte vedieť svojej rodine a známym, aby v prípade ich nákupu ovocnej kytice či bonboniéry dostali naozaj prvotriednu kvalitu a servis od overenej značky.

Vaše Chutné kytice

Pre tento blog neexistujú žiadne komentáre